alla kan yoga & meditera

yoga - vila med gong- meditation

Om mig

 Jag har en två årig internationell kundaliniyoga utbildning plus att jag har gått 4 level 2 block som alla handlar om oss människor och hur vi förhåller oss till oss själva.
Jag har påbörjat en utbildning -Yoga as Therapy med Shanti Shanti. 

Jag har en 1 årig Gong utbildning. Gongens egenskaper är fantastiska på att hjälpa dig nå en vila ända in i märgen

I min verktygslåda finns 70 p basmedicinska kunskaper från UU. Jag har 5 års studier inom traditionell kinesisk medicin. Som handlar de fem elementen, meridianer, diet, koppning, moxning och akupunkturpunkter. Ingen behandling med nålar. Jag använder en laser 

NYBÖRJARE SOM  SUPERVAN YOGIS

DU bestämmer Din yoga utifrån Dina förutsättningar och möjligheter.

Prestation läggs helt åt sidan! Yoga med fokus på upplevelse och inspiration!

Yogan är mjuk men ändå kraftfull. Yogan är enkel men ändå utmanande. Yogaövningar som kan utföras av ALLA och som samtidigt är otroligt effektiva och snabbt ger resultat.

Vi människor är gjorda för att klara livets prov och utmaningar. Vi har en djup förmåga att rehabilitera, återhämta och förnya oss. 

Här får du ta del av enkla verktyg som hjälper dig känna in vad du behöver förändra för att i sanning hantera vardagens stress och påfrestningar. Det finns färdigdesignade yogapass (övningsserier) som alla strävar att ta hand om ett visst område. Den fysiska kroppen som rygg, nacke, mage, hjärta, ben och höfter men även nervsystemet här ingår alla stressrelaterade problem, och immunförsvaret, och hormonsystemet här ingår PMS, klimakteriet och prostata.

VIDEO YOGA. Delta digitalt i yogaklass. Du swishar 100 kr och skickar ett sms att du vill delta i yogaklassen digitalt. Jag sänder dig en länk strax där du kan gå in och vara med live. Var ute i god tid! Minst 30 minuter innan klass. Ta kontakt med mig så berättar jag mer.

Håller just nu på att skapa möjligheten att dela yogapass som strävar efter att ta hand om ett visst område, rygg, nacke, mage, hormonsystemet som inkluderar PMS, klimakteriet och områden inom nervsystemet som inkluderar många stressrelaterade symtom som sömnsvårigheter, svårt att fokusera. Det finns en hel skattkista med tusentals yogapass. Du ska kunna ha tillgång till ditt yogapass allt från 7 till 40 dagar. 

Kommer att hålla vissa klasser med ett fåtal deltagare. Läs mer via bokadirekt. Att yoga i grupp mångdubblar effekten. Vi yogar, vi vilar till Gongens vibrationer och vi mediterar. I lokalen finns ullyogamattor, bambuplädar och meditationskuddar. Kom som du är i mjuka kläder! NU VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN - KÄNN EFTER ATT DU KÄNNER DIG FRISK!!

Du är varmt och innerligt välkommen att delta via live sändning.

© 2020 Massage & YogaCenter 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!